OBIK i gang…

Og det på svært tynt snødekke

I går var det endelig klart for det, som for meg, er de morsomste skirennene i året, nemlig OBIK Skigo-karusellen.  Spenningen og forhåpningene til egen innsats var stor, ettersom det har gått bra, både i renn og på trening i det siste. Denne typen skirenn bruker også å passe meg bra.

Tilbake i Kollen
Etter to sesonger i Sørkedalen skulle vi få prøve oss i VM-løypene i vår alles kjære Holmenkollen. Det ble raskt klart på oppvarmingen at dette ikke kom til å bli lett! Makan til tøffe bakker!
Det ble også raskt klart at det var særdeles skralt med snø.

OBIK lovet superforhold
På nettsidene til OBIK kunne vi i forkant av rennet lese om superforhold i Kollen. Ja , det skal jeg hilse og si! Det var vel ikke en eneste løper som ikke fikk ødelagt skiene sine i større eller mindre grad.
Løpere lå også langflate i utforkjøringer, etter ublide møter med stein, og påfølgende bråstopp! En ting er å arrangere renn med litt lite snø, men hadde dette vært kommunisert i forkant, hadde nok mange valgt et annet skipar enn sitt beste. Når det er sagt, så leverte OBIK, som vanlig et supert arrangement på alle andre måter. Flotte fasiliteter på rennnkontor i det «nye» anlegget.

Ned på jorda

Om jeg hadde følt meg i bra slag i det siste, kom jeg raskt ned på jorda. Var så heldig å få starte sammen med selveste lightflights O2 Snapper, og var dum nok til å prøve å henge på. Det holdt i ca. 400 meter, så var jeg fullstendig sluttkjørt! Derfra ble det et sant helvete i de tøffe løypene. Følte egentlig ikke at jeg gikk bra på ski et eneste sekund, og den følelsen var nok riktig…
Stor var derfor overraskelsen da resultatene kom og det holdt til en 7. plass i klassen. En klasse som talte over 60 fullførende en onsdags kveld! Totalt var det ca. 450 glade skiløpere som fullførte. Dette er jo utrolig, og ikke minst hyggelig!

Nå er det bare å trene beinhardt mot neste renn, og prøve å åpne litt smartere(roligere) da….

Resultater

Om TriKarfjell

Eivind Karfjell er en ung og fremadstormende gutt født i 1970. Bor i Asker, gift og har tre barn. Er en ivrig triathlet, skiløper, løper og sykkelrytter som er svært glad i å trene. Driver også et effektivt digitaltrykkeri, Peak Print AS, i Asker.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s