Treningstipset – styrketrening

Styrketrening er det lett å slurve med, og det blir ofte nedprioritert. Det er da heller ikke det viktigste for en som ønsker å holde OK mosjonsnivå i kondisjonsidrett. Likevel er det ikke tvil om at det kommer godt med å ha tatt en push-up eller to, når det drar seg til i f.eks  Vasaloppet.

Treningsapp

Bilde

(klikk på bildet for å komme til Android Market)

You are your own gym er en treningsapp, dvs det er vel egentlig en bok, som også finnes som app til Android og Iphone. Her finner du en rekke enkle øvelser for hele kroppen. Det er også forslag til treningsøkter. Banalt enkelt, men ikke desto mindre funker dette helt greit! Har selv brukt den f.eks på hytta, og kjørt meg god og støl i muskulatur omtrent i hele kroppen.

Supertips: Kjør en langtur på ski med fokus på staking, for så å kjøre en halvtime styrke med fokus på overkropp til slutt. Det herder kroppen for de lange rennene!

Om TriKarfjell

Eivind Karfjell er en ung og fremadstormende gutt født i 1970. Bor i Asker, gift og har tre barn. Er en ivrig triathlet, skiløper, løper og sykkelrytter som er svært glad i å trene. Driver også et effektivt digitaltrykkeri, Peak Print AS, i Asker.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s