Kort rapport fra OBIK nr. 4

Fin flyt
Kveldens OBIK-renn gikk på usedvanlig flotte forhold, med faste fine spor. Som vanlig måtte det smøres for langt mildere vær enn de 7 kuldegradene som det fakstisk var. Jeg gikk på Rode violet og hadde spikerfeste. Føler at jeg etterhvert har knekt koden på de tøffe løypene i Kollen. Det som gjelder er rett og slett å holde litt igjen hele tiden. Alltid gå rolig inn i motbakker, for så å prøve å jage litt over toppen.

Ny pallplass
For andre gang i år ble jeg nummer 3 og det er jeg superfornøyd med! Synes selv at jeg leverte årsbeste, i alle fall teknisk. Så har jo også planen vært å være i form til Marsjen på lørdag. Nå venter rolige dager, ihvertfall treningsmessig. Noe annet er det med jobben…. «Deltidsjobben» har tatt fullstendig overhånd, og ødelegger mye for skisatsinga:)

Kommer tilbake med forhåndsomtale av HK-Skimaraton..

Om TriKarfjell

Eivind Karfjell er en ung og fremadstormende gutt født i 1970. Bor i Asker, gift og har tre barn. Er en ivrig triathlet, skiløper, løper og sykkelrytter som er svært glad i å trene. Driver også et effektivt digitaltrykkeri, Peak Print AS, i Asker.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s