Klart for vinterferie(treningsleir)

Bildene er, i all beskjedenhet, hentet fra Renåfjellets Facebookside:)

Rendalen neste
Etter noen rolige dager på jobb (er alle på ferie?) settes kursen, ved lunsjtider, for Rendalen. Der ligger hytta til svigerfatter og venter på at vi skal kose oss glugg i hjel.  Alt tyder på at det er svært gode treningsforhold der også. Tørr fin snø og minusgrader så langt YR kan se.  Planen er å, i ro og mak, gjøre de siste forberedelser til Vasaloppet 2012. Ettersom den gamle akillesskaden har gitt meg beskjed om å ta det litt med ro, blir det total hvile i dag. I går ble det en liten tur i Risenga Svømmehall, og med det 30 minutters kaving i forsøk på å crawle:) I morgen derimot klemmer jeg igjen til i skiløypene i Renåfjellet. 2 timers hurtig langtur er planen og det vil bli behørig rapportert på bloggen.

Spikrer Birken-opplegget
En annen viktig oppgave denne helgen blir å tilrettelegge opplegget til Birken 2012. Det vil være første gang vi overnatter i Rendalen natt til Birken. Tidligere har vi vært på Hafjell både før og etter Birken, men nå satser vi altså på Rendalen i forkant og Hafjell i etterkant. Det er jo betyldelig kortere å kjøre fra Åkrestrømmen til Rena, enn fra Hafjell til Rena. Dette vil gi meg en times  ektsra søvn før Birken, noe som regnes for å være betydelig!

Følg med for rapporter fra treningsleiren….

Om TriKarfjell

Eivind Karfjell er en ung og fremadstormende gutt født i 1970. Bor i Asker, gift og har tre barn. Er en ivrig triathlet, skiløper, løper og sykkelrytter som er svært glad i å trene. Driver også et effektivt digitaltrykkeri, Peak Print AS, i Asker.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s