Mye mengde = tunge bein

Det har vært en særdeles bra treningsuke, på tross av at Sognsvnn Rundt medsols utgikk grunnet stort arbeidspress. Selv uten trening på onsdag logget jeg 17 timer trening totalt, og 409km på sykkelen denne uka. Det er, til meg å være, mye! Beina er derimot ikke spesielt lette, nettopp på grunn av treningsmengden. Det som er et ørlite tankekors, er at dette egentlig er skulle være en middels treningsuke, i hvertfall i henhold til periodiseringsplanen min… At jeg topper dette til uka er ikke overdrevent sannsynlig, i alle fall ikke på mengde. Det er dog fullt mulig å trå til litt mer hva intensitet angår! Denne uka har det kun vært to økter med litt høyere puls, og knapt nok det.

Helgen har blant annet blitt brukt til fellestreninger med Asker CK, hvor det i dag var langtur rundt Eikern. Det var en tur som var litt småkjølig, i det det kun var noen få grader og tildels rikelig med nedbør. Dette var mao en karakterbyggende tur av rang! Totalt var jeg ute i 4.50. Når vi legger til at vi var ute i drøye to timer i snøvær i går, skal karakterbyggingen ha kommet langt….

Her er turen, og legg spesielt merke til gjennomsnittstemperaturen….

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/170761252

Avslutter med en ny test av GoPro-kameraet. Fremdeles mye igjen før det er noe å by på, men det er fremgang å spore på redigering…

Om TriKarfjell

Eivind Karfjell er en ung og fremadstormende gutt født i 1970. Bor i Asker, gift og har tre barn. Er en ivrig triathlet, skiløper, løper og sykkelrytter som er svært glad i å trene. Driver også et effektivt digitaltrykkeri, Peak Print AS, i Asker.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s