Randsfjorden Rundt og Asker Tours

I morgen er det klart for et viktig oppkjøringsritt for Trondheim – Oslolaget, nemlig Randsfjorden Rundt. Det er et landeveisritt på 152km. Vi er også så heldige å ha buss til start på Brandu, men må komme oss hjem for egen maskin. Straks etter målgang er det bare å få i seg litt mat, før rulla setter kursen for Asker. Det skal visstnok gi oss 25 flotte mil på sykkelsetet i det fantastiske været vi er begunstiget med om dagen. Dette blir gøy!

Nytt utstyr
Før vi sykler noe som helst sted skal jeg bruke noen kveldstimer på å «tune» gromsykkelen. Skal få på nye pedaler og nytt hjulsett fra Shimano. Det kommer selvsagt til å gjøre turen mye lettere!
Kunne kanskje vært lurt å testet hjulene litt før avreise, men det man ikke rekker, rekker man ikke….
Som om ikke hjul og pedaler skulle være nok, har jeg jaggu mottatt min nye Asker CK drakt også! Dette må gå fort…. Skulle det mot formodning komme en regnskur har jeg også ny Rapha-jakke!

Rapport fra turen kommer selvfølgelig:)

Båttur venter
Resten av familien synes selvsagt det er flott at jeg sykler hele lørdagen med det været vi har. De gleder seg likevel til far er ferdig syklet og vi kan gli fra kai i Leangbukta i kveldinga på lørdag.

God Pinse!

Reklamer

Om TriKarfjell

Eivind Karfjell er en ung og fremadstormende gutt født i 1970. Bor i Asker, gift og har tre barn. Er en ivrig triathlet, skiløper, løper og sykkelrytter som er svært glad i å trene. Driver også et effektivt digitaltrykkeri, Peak Print AS, i Asker.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s