Utslått av pollen

Skulle egentlig skrevet om god form og flotte rittresultater, men istedenfor blir det syting om pollenallergi som har tatt knekken på alle spor av form. Helgens Mjøsa Rundt, som er generalprøven før Trondheim-Oslo, utgår med høye kneløft! Det er også på det rene at det spøker alvorlig for start i Trondheim om drøye 14 dager. Det er vel nesten så det må et mirakel til…

Utrolig slapp
Nesespray, piller og øyedråper holder snørr og kløe nogenlunde i sjakk, men astma og generell form er rett og slett elendig. Akkurat nå er all trening mer eller mindre innstilt, mens jeg venter på skikkelig regnvær over en lang periode! Ganske slitsomt i seg selv og ikke kunne trene ute når været er så fint som i dag. Prøvde meg med intervall på tredemølla i går morges, men selv innendørs blir det fryktelig tungt.

Ut på sjøen
I kveld skal jeg ut å seile og det er i alle fall bra med tanke på pollen. Jo lenger fra land, desto mindre pollen!  De gode nyhetene er jo at jeg får god tid til å hygge meg med familen:)

Reklamer

Om TriKarfjell

Eivind Karfjell er en ung og fremadstormende gutt født i 1970. Bor i Asker, gift og har tre barn. Er en ivrig triathlet, skiløper, løper og sykkelrytter som er svært glad i å trene. Driver også et effektivt digitaltrykkeri, Peak Print AS, i Asker.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s