Det mosjoneres, men Birken får andre ta seg av

Trening
Det er kanskje å dra det litt langt å kalle det trening, men nå har jeg i hvertfall tatt stingene og fått klarsignal for å sykle på rulle! Det har derfor blitt «trening» på rulle både i går og i dag. 40-45 minutter på rulle med innslag av sone 3 skremmer ingen, men det er likevel vannvittig deilig å bevege lett på den råtne muskulaturen. La det være helt klart, mine biceps er alt annet enn imponerende, men etter to uker med høyrearmen i fatle har den armen nådd «all time low»! Skulle nesten ikke tro det var mulig å forfalle så mye på så kort tid! Det gjenstår to uker med fatle, og det vil derfor være mulig å gruse «all time low» skikkelig. Mulig jeg legger ut bilde av høyre biceps om noen uker, hvis den synes på bilde da…

Fysioterapeuten særdeles fornøyd med tingenes tilstand
Fysio`n som tok stingene og som skal behandle meg fremover mente alt så særdeles bra ut og prognosene er fabelaktige! Nå gjelder det bare å holde seg «sånnogenlunde» i skinnet slik at den gode trenden fortsetter.
Det var faktisk greit å sykle på rulle så mye jeg orker, og til og med litt uten fatle med armen i fanget. Snakk om suveren fysioterapeut!

Birken på TV, barnas live
Birken skal bivånes fra TV-stolen på hytta, men Barnas birkebeinerritt har junior gledet seg til i lang tid. Vi blir derfor å finne på Stampesletta på søndag for å støtte den seierssugne pjokken:)

Her er en elendig filmsnutt av sykling på rulle med fatle, filmet med telefon. Jeg er for anledningen iført et gammelt tae kwondo-belte som fatle.

PS: Jeg har høyere grad en gult belte altså:)

Reklamer

Om TriKarfjell

Eivind Karfjell er en ung og fremadstormende gutt født i 1970. Bor i Asker, gift og har tre barn. Er en ivrig triathlet, skiløper, løper og sykkelrytter som er svært glad i å trene. Driver også et effektivt digitaltrykkeri, Peak Print AS, i Asker.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s