Glutenfri brødbakst – hvor lett som helst

image

Denne gangen har jeg også fått bilde riktig vei!

Liten interesse?
På tross av begredelige besøkstall på bloggen etter gårdsdagens famøse innlegg om glutenfri kost, kjører jeg ufortrødent videre med test av brødmiks for hjemmebakst!

Det hele var vanvittig enkelt, slik gjøres det:

Tøm posens innhold i en bolle.

Tilsett 3dl vann og rør om.

Tøm deretter deigen over i den medfølgende formen, sett den i ovnen på 175 grader, ta deg en løpetur på 70 minutter, og voila!

Du har et supert brød uten gluten som faktisk er meget velsmakende og mettende. Her snakker vi funksjonell mat!
Hvis vi skal være kritiske, så må det eneste negative med dette brødet være prisen. Det koster 49.90 på Ultra, noe som kanskje er litt drøyt for et brød man må bake selv. Ikke desto mindre er du da sikret at du spiser et nyttig måltid! Det er forøvrig ikke mange sunne brød som er spesielt mye rimeligere enn det.

image

Slik ser altså verdens enkleste brødbakst ut

Selv med det fantastiske brødet i sekken er det smart med et mellommåltid av velsmakende bær:)

image

En kurv bringebær blir aldri feil:)

Reklamer

Om TriKarfjell

Eivind Karfjell er en ung og fremadstormende gutt født i 1970. Bor i Asker, gift og har tre barn. Er en ivrig triathlet, skiløper, løper og sykkelrytter som er svært glad i å trene. Driver også et effektivt digitaltrykkeri, Peak Print AS, i Asker.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s